Försäljningsvillkor

Betalsätt

BETALNING

I samarbete med Stripe erbjuder vi kortbetalningar. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för respektive betalsätt.

KORT

Säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard samt American Express. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, de sparas hos vår samarbetspartner Stipe. Kortbetalningar som hanteras av Stripe är PCI-DSS certifierade och garanterar snabb och säker betalning.

SWISH

I vår digitala kassa på hemsidan kan du välja om du vill betala din order direkt med Swish.

Köpevillkor

Orderbekräftelse

När du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din mejl. Får du ingen orderbekräftelse samma dag som du gjort din beställning ber vi er kontakta oss, då det kan betyda att du skrivit in fel e-postadress. När dina varor är packade skickas en bekräftelse via mail. Du får sedan ett sms när paketet finns att hämtas på utdelningsstället. I ditt leveransbekräftelse-mejl medföljer en länk till ditt kvitto/garantibevis.

Personuppgifter

Kundnummer erhålles vid första köptillfället. Dina lämnade uppgifter (personnummer, namn, adress, tel o s v) kan lagras i LJ Golfs kundregister. Uppgifterna skyddas enligt dataskyddsförordningen (GDPR) och lämnas aldrig ut till tredje part. Dina uppgifter används endast av LJ Golf för att underlätta vår kundkontakt.

Paket som inte hämtas ut

Har du ett levererat paket som du inte hämtat ut skickas det tillbaka till oss efter 7-dagar. Om vi får tillbaka paket som ej blivit utlösta från Posten, förbehåller sig LJ Golf rätten att debitera kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnader (från 250 SEK). Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Övrigt

Vi följer konsumentverkets regler för e-handel och returer. Man måste vara över 18 år för att handla av oss. Alla priser är inkl. Moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris och korrekturfel. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten

Säte

Lundberg Jörgen konsult AB
Org.nr: 559249-3299
ZINKSTIGEN 5
791 56 Falun

Leverans

Till serviceställe

Inom Sverige skickar vi fraktfritt till postombud om du beställer varor för mer än 1000 SEK. Frakten är 149 SEK för orders under 1000 SEK.

Leveranstider

Leveranstiden är vanligtvis 2-3 arbetsdagar inom Sverige och 4-7 arbetsdagar i övriga Norden. Om varan du beställt är en beställningsvara är leveranstiden ca 14 dagar.

Byten och Returer

Ångerrätt

Du som konsument har enligt lag rätt att ångra ditt köp inom en period av 14 dagar från det att du mottagit varan. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen och kontrollera att produkten fungerar. Du som konsument är däremot ansvarig för en eventuell värdeminskning av produkterna, inklusive originalförpackning, som beror på en hantering utöver vad som krävs för att kunna fastställa produktens art, egenskaper och funktion. För att tillämpa ångerrätten får du gärna fylla i vårt digitala formulär som du hittar här eller Konsumentverkets ångerblankett som du hittar här. När du meddelat oss att du önskar nyttja ångerrätten har du 14 dagar på dig att returnera varan.

14-dagars öppet köp

Du har full returrätt inom 14 dagar från att du har fått varan. Du kan välja att byta till annan vara eller få pengarna tillbaka. Du väljer själv i fall du önskar att returnera din vara i på plats i studion eller skicka in din produkt. Om du vill skicka in din retur ber vi dig först registrera ditt ärende digitalt på via mail till retur@ljgolf.se. Returfrakten kostar 69 kr och den summan dras av från varuvärdet när vi betalar tillbaka pengar till dig. En vara som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. Etiketter skall sitta kvar på klädesplagg. Försändelsen skall emballeras väl och tänk på att du som kund är ansvarig för returen så spara gärna inlämningskvittot från postombudet. Det är inte tillåtet att sätta en fraktsedel direkt på originalkartongen på den blir då skadad och vi kan ej godkänna returen.

Reklamationer

Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den maila oss på info@ljgolf.se. Vår kundtjänst kommer sedan återkomma till dig för vidare åtgärd i ärendet. Kvittot som du kommer åt via länken i ditt leveransbekräftelse-mejl är ditt garantibevis. Garantin omfattar ej transportkostnader. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut.

Returadress

LJ Golf, Zinkstigen 5 , 79156 Falun

Varukorg