Custom fitting

Till en början Custom Fitting ‘främst om att få reda på dina preferenser när det kommer till golf, hur mycket spelar Du, hur mycket tränar Du, hur länge har Du spelat, vad vill Du åstadkomma med din golf? Detta är för att vi ska få en så bra bild av Dig som golfare som möjligt då det blir enklare för oss att ta fram den perfekta klubban för just Dig.

Därefter tittar vi på din svinghastighet för att bestämma vilket skaft som passar bäst detta eftersom att alla svingar är unika finns det ingen medelväg när det kommer till skaft. Efter det kontrollerar vi vilken längd du ska ha på klubborna, det kan vara så att även en kortare person behöver en förlängning, samtidigt som en lång person behöver en förkortning.

När det kommer till lie på klubban är detta en viktig men ofta bortglömd faktor. Lie på klubban är kort beskrivet hur klubban ligger mot backen. Har man en för upprätt klubba är det lättare att generera en vänsterskruv, där då en för flack klubba lätt kan ge tendenser till en högerskruv. Beroende på vilken typ av klubba det är Du är ute efter tittar vi även på vilken loft det är som är optimal för din sving. Detta gäller främst på drivers och träklubbor, men implementeras även ibland på järnklubbor.

Varukorg