Robert Martinsson PGA-Tränare

Hej och välkommen att träna med mig i LJ Golfs nya studio. 

Efter mer än 35 års golfande på hög nivå tog jag under 2020 beslutet att bli golftränare på heltid, PGA Professional. Min arbetsplats är numera Hofors GK där arbetar jag arbetar som Sportchef/PGA Pro.

Jag har tidigare spelat på Svenska Golftouren samt representerat min klubb i ett flertal seriespel, både elitserien och div 1. De tre senaste säsongerna har jag tävlat på SGF Senior Tour med flertalet framskjutna placeringar och uttagning till landslagsläger. Jag är nu på mitt sista år av tre i PGAs HTU – Högre Tränarutbildning där man under 26 kursveckor blandar teori med praktik.

Här i studion erbjuder jag privatlektioner där fokus kommer att ligga på teknik, bollträff, rörelse, längd/riktning samt övningar för att lyfta dig och ditt golfspel till nästa nivå.

Givetvis kan man som företag hyra in mig för t.e.x ett event eller en Afterwork eller kanske en kväll med bara träning.

 

Välkommen

Robert Martinsson

PGA Professional


Antal lektioner
Pris

Privatlektion 55 min

675 kr

Privatlektion 3×55 min

1800 kr

Privatlektion 5×55 min

2750 kr

Företag/Event/Afterwork

Pris per offert

Möjlighet till faktura & friskvård.

Samtliga priser ink moms samt hyra av studion

Bokning sker direkt hos Robert:

Telefon: 070-316 44 12

Mail: robbanmson@hotmail.comUtveckling – En bättre golfare

Min egen filosofi är att med fakta om golfsvingen, dina preferenser och mål använda enkla metoder och övningar för att ge dig som golfare bättre kunskaper om din egen rörelse. För att utvecklas och bli bättre så måste vi träna på rätt saker och träna med feedback. Jag vill att du som elev ska lära dig mer om golf, förstå spelet och lära dig vilka utmaningar som golfbanan ger dig varje dag.

Robert Martinsson

Varukorg