Robert Martinsson PGA-Tränare

Hej och välkommen att träna med mig i LJ Golf´s nya fina studio. 

Efter mer än 35 års golfande på hög nivå tog jag under 2020 beslutet att bli golftränare på heltid, PGA Professional. Jag har tidigare spelat på Svenska Golftouren samt representerat min klubb i ett flertal seriespel, både elitserien och div 1. De tre senaste säsongerna har jag tävlat på SGF Senior Tour med flertalet framskjutna placeringar och uttagning till landslagsläger. Jag är nu på mitt andra år av tre i PGAs HTU – Högre Tränarutbildning där man under 26 kursveckor blandar teori med praktik. Sommarsäsongen arbetar jag som tränare och ger lektioner, kurser och temakurser på Samuelsdal Golf. 

 

Här i studion erbjuder jag Er privatlektioner och grupplektioner, där man kan gå ihop med några vänner och träna tillsammans. Givetvis kan man som företag hyra in mig för t.e.x ett event eller en Afterwork eller kanske en kväll med bara träning. Jag kommer även framledesatt erbjuda fasta kurser och tider som man anmäler sig till, de kommer att visas här på hemsidan.

 

Välkommen

Robert Martinsson

PGA Professional


Utveckling – En bättre golfare

Min egen filosofi är att med fakta om golfsvingen, dina preferenser och mål använda enkla metoder och övningar för att ge dig som golfare bättre kunskaper om din egen rörelse. För att utvecklas och bli bättre så måste vi träna på rätt saker och träna med feedback. Jag vill att du som elev ska lära dig mer om golf, förstå spelet och lära dig vilka utmaningar som golfbanan ger dig varje dag.

Robert Martinsson

Bokning av lektioner och event

Bokning sker direkt hos Robert:

Telefon: 070-316 44 12

Mail: robbanmson@hotmail.com


Varukorg