okt

13
PREMIÄR ÖPPNING; lördag 7 nov 11.00-15.00.
Färdigställandet av Faluns nya golfstudio går som planerat och efter många timmars jobb närmar vi oss nu premiären. Studion kommer att stå klar under denna vecka och detta vill vi fira tillsammans med er. Av den anledningen bjuder vi därför in till öppet hus nu på lördag (7/11). Under dagen finns vi på plats för att informera er om studion i största allmänhet, men också om hur vår tidsbokning kommer att fungera.

Med start i nästa vecka kommer det vara möjligt att boka studion och därefter ser vi med tillförsikt framemot att stilla den ivrige golfarens abstinens när vi nu går mörkare tider till mötes. Vår förhoppning är att se så många som möjligt av er ta del av de möjligheter som denna studio erbjuder.

Studion, som är utrustad med en Trackman4, bjuder på en rad funktioner vilkas syfte är att förbättra just ditt golfspel. Med grundliga analyser av varje sving ges du som kund möjligheten att korrigera de detaljer som behövs för att lyfta ditt spel till nästa nivå. Kom bättre förberedd till en ny säsong än någonsin tidigare tack vare detta hjälpmedel.

Trackman4 erbjuder även möjligheten att virtuellt spela på 40 utvalda golfbanor världen över, så varför inte samla kompisgänget och utmanar varandra på samma banor som proffsen spelar på. Eller varför inte ta ett lunchmöte med kollegor eller kunder och diskutera framtiden på PGA Nationals fairway.

För att bibehålla tävlingsnerven under vinterhalvåret kan ju t.ex. kompisgänget, tolvor och andra konstellationer fortsätta sin säsongstävling hela året eller varför inte en vinter Tour?

Varukorg